A Pénztárgépnagyker országos Jelenléte és viszonteladói hálózata

2024-09-26

A Pénztárgépnagyker országos jelenléte és viszonteladói hálózata

A Pénztárgépnagyker dinamikusan bővülő vállalat, amely Magyarország szinte minden pontján jelen van, folyamatosan növekvő viszonteladói hálózattal. Cégünk célja, hogy ügyfeleink számára a legjobb minőségű pénztárgépeket biztosítsuk, amelyek nemcsak elérhető áron kaphatók, hanem kiemelkedő szervizhálózattal és támogatással is. Ha Ön is szeretne csatlakozni növekvő viszonteladói csapatunkhoz, vagy megbízható partnerre van szüksége pénztárgép terén, nálunk megtalálja a számítását.


A Pénztárgépnagyker szolgáltatásai

Ügyfeleink számára átfogó megoldásokat kínálunk, nemcsak a pénztárgépek értékesítésében, hanem azok teljes körű támogatásában is. Legyen szó pénztárgépeink javításáról, szervizeléséről, felülvizsgálatáról, vagy üzembe helyezéséről, csapatunk szakértelme garantálja, hogy az Ön üzlete zavartalanul működjön.

Vállaljuk mind a saját hálózatunkon keresztül, mind viszonteladóink által értékesített gépek karbantartását is, így ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy a nálunk vásárolt termékek hosszú távon megbízhatóak és kiváló állapotban maradnak.

További szolgáltatásaink közé tartozik a raktárkészlet-kezelő szoftverek kínálata, amelyek megkönnyítik a készletek nyomon követését és optimalizálását. Ennek érdekében együttműködünk a Smart-Cash platformmal (smart-cash.hu), amely egy modern és felhasználóbarát megoldást kínál a készletkezelésre.

Pénztárgép viszonteladók jelentkezését várja a pénztárgépnagyker

Az NTAK követelményeknek megfelelő megoldások

Az új NTAK követelmények sok vállalkozás számára kihívásokat jelentenek, de a Pénztárgépnagyker szakértői csapata készen áll segíteni a szabályozásoknak való megfelelésben. Az általunk forgalmazott pénztárgépek megfelelnek minden előírásnak, beleértve az adóügyi nyomtatókat és egyéb, a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) által megkövetelt rendszereket.

A használt pénztárgépeink is teljesen felújítottak, megbízható működést biztosítanak az új vagy kisvállalkozások számára, akik költséghatékony megoldásokat keresnek. Továbbá cégünk különböző rendszerekkel kompatibilis, PC-vel összeköthető pénztárgépeket is kínál, melyek lehetővé teszik az egyszerűbb adatkezelést és riportálást.

Pénztárgépek akcióban


A jövő pénztárgépei – ePénztárgépek

Az ePénztárgépek (penztargepnagyker.hu/epenztargepek) a jövő technológiáját képviselik, és cégünk már most kínálja ezen eszközök legmodernebb változatait. Ezek a pénztárgépek gyorsabb adatforgalmat biztosítanak, könnyen kezelhetők, és online adatokat szolgáltatnak, megfelelve a legújabb szabályozásoknak.

Nemcsak a legmodernebb technológiákhoz biztosítunk hozzáférést, de mindezt piaci árak alatt, hogy partnereink számára elérhető legyen a legjobb megoldás. Így nemcsak a jövő követelményeinek felelhetnek meg, hanem gazdaságilag is versenyképesek lehetnek.


Hogyan csatlakozhat hozzánk?

Cégünk folyamatosan keresi azokat a megbízható viszonteladó partnereket, akik elkötelezettek a minőségi szolgáltatás és ügyféltámogatás iránt. Ha szeretne csatlakozni a Pénztárgépnagyker csapatához, és bővítené vállalkozását pénztárgépek forgalmazásával, ne habozzon jelentkezni. Minden partnerünk számára biztosítjuk a szükséges eszközöket, képzéseket és támogatást, hogy sikeresek lehessenek az üzletben.

Látogasson el a penztargepnagyker.hu weboldalunkra, és ismerje meg teljes kínálatunkat. Legyen Ön is része ennek a gyorsan növekvő hálózatnak, és élvezze az országos jelenlét nyújtotta előnyöket!


A viszonteladói hálózatunk előnyei

Viszonteladóink számára nemcsak termékeket biztosítunk, hanem egy teljes támogató rendszert is. A pénztárgépek folyamatos szervizelése, karbantartása és javítása mellett szakértőink rendelkezésre állnak minden technikai kérdés megoldásában. Tapasztalatunk segít a legmegfelelőbb pénztárgép kiválasztásában is, legyen szó új vagy használt készülékről.

A Pénztárgépnagyker mindent megtesz annak érdekében, hogy partnerei a lehető legjobb áron és feltételekkel juthassanak hozzá a legújabb technológiákhoz, így Önnek csak az értékesítéssel kell foglalkoznia.


További hasznos linkek:

  • Pénztárgép Fórum
  • Pénztárgép Miskolc
  • Pénztárgép Debrecen
  • Pénztárgép Napló

Ne maradjon le a legújabb fejlesztésekről, és legyen része a Pénztárgépnagyker sikerének! Kérdéseivel és jelentkezésével bátran keressen minket!