CashCube Pro pénztárgép

Nettó ár:154 900 Ft (Bruttó:196 723 Ft)

Üzembe helyezés: 10 000 Ft + ÁFA (bruttó 12 700 Ft)
CashCube Pro pénztárgép CashCube Pro pénztárgép CashCube Pro pénztárgép CashCube Pro pénztárgép
RENDELÉSRE! Megbízhatóan használható nagy forgalmú üzletekben (1000-1500 nyugta/nap átlagban), ahol számít a modern desig a nagy tudás a megvilágítható kijelző, a könnyű és gyors papírtekercs csere, és a kerekítős euró-szabványú szoftver és a számlaadás. A CashCube Pro pénztárgép önállóan (PC csatlakoztatása nélkül) számlát tud készíteni, teljes értékű PC billentyűzete segítségével. Vonalkód olvasó csatlakoztatásával lehetőség nyílik egy gyorsabb, egyszerűbb és látványosabb értékesítésre, a külső kijelző csatlakoztatásával pedig távolabb is elhelyezhet vevőtájékoztató kijelzőt. Ha a vásárlást követően felmerülne az igénye egy pénz tartó kasszadobozra, mindenféle szervizes segítség nélkül összekapcsolhatja a bármikor szabadon vásárolható cascube márkanevet viselő kasszával. A pénztárgép nagy sebességű termo nyomtatóval rendelkezik melynek nagy előnye még a gyors egy pattintátos papírszalag csere, valamint a kölönböző méretű papírszalagok használata, mely szervízes segítség nélkül is változtatható. (44mm, 57,5mm, 70mm, 80mm) Legyen szó mérleg kezelésről vagy bankkártya terminál vagy számítógép (vagy a későbbiekben PC nélküli felhő szolgáltatás) csatlakoztatásáról a CasCube Pro online pénztárgép mindig hű és innovatív társa lesz a munkában.


A pénztárgép nagy sebességű termo nyomtatóval rendelkezik (25 sor/sec) melynek nagy előnye még a gyors egy pattintátos papírszalag csere. Legyen szó mérleg kezelésről vagy bankkártya terminál vagy számítógép (vagy a későbbiekben felhő szolgáltatás) csatlakoztatásáról a CasCube light online pénztárgép mindig hű és innovatív társa lesz a munkában.


 - ​Közvetlen számla nyomtatási funkció, két nyugta között papír méret váltas a számla íráshoz - 


Engedély szerinti típus: CashCube PRO /Magyar/ pénztárgép
Forgalmazó: LA Pénztárgép Kft. 
Gyártó: Tekinvest Holding Kft. 
Mobilszolgáltató:  TELEKOM
MKEH engedély száma: A120
Méret (szél x mély x mag) mm: 372mm x 355mm x 160mm
Tömege (kg): 2,5 kg
Nyomtató típusa,módja: Hőnyomtató
Nyomtatás sebessége: 25 sor / másodperc
Nyomtatott karakterek száma: 12*24 pixel, 32 karakter / sor
Papírméret: 44*80-ig; 57*80-ig; 70*80; 80*80
PLU-k száma: 10.000
Kezelhető pénztárosok száma: 20 fő
Funkció billentyűk száma: 140 billentyű / 20 közvetlen gyűjtő /  20 közvetlen PLU 
PC program PLU feltöltéshez: Van és ingyenes
Külső csatlakozások: Fizikai :3 db USB A, 1 db USB AB,1 db RS232, 1 kasszanyitó, Tápfesz 24V antenna csatlakozó. Rátehető: Vonalkód olvasó, OTP fizető terminál, ERSTE fizető terminál, Mérleg, PC , kassza 9V,
Elektronikus ellenörző szalag: nincs
Szoftver frissítések:  Távolról NAV-on keresztül
Előnyök cherry MX billentyűzet 50M leütés, vagy érintő billentyűzet érintés rezgés visszajelzéssel -  Letisztult Design széleskörű periféria rákapcsolási lehetőség(bakterminálok, mérleg, vonalkód olvasó , oszlopkijelző) - open PLU értékesítés (korlátlan PLU szám számítógépes adatbázisból),   ügyviteli rendszer engedélyeztetése nélkül -  Göngyöleg visszárú sztornó kezelés - - offline PLU értékesítés számítógépes szoftverrel ügyviteli rendszer engedélyeztetése nélkül
  - Ellenőrző szalag nyomtatása - Az új szoftvereinben - melyet minden már korábban vásárolt pénztárgépünk a közponi frissítés miatt megkap - egy új sokak által hiányolt funkció került beépítésre. Lehetőség van ellenörző szalag nyomtatására akár visszamenőlegesen, akár egész nap, akár egy nyugta tekintetében. A pénztári elszámoltatás ellenőrzésének elengedhetetlen feltétele. Nem kell hozzá semmilyen külső berendezés, ezt maga a pénztárgép tudja!

Nézze meg videónkat, hogy hogy kell használni a CashCube Pro pénztárgépet

+36 1 704 00 00
2024-02-25 03:24
a mai nap Géza napja van.
Kezdőoldal
Pénztárgép
Mérleg
Bérlés
Részlet
Kapcsolat
Hírek
HELP/SOS
Rendelés