<
>
<
>
<
>
<
>
<
>

Pénztárgépek elvihetőek 0 Ft befizetéssel! És ez nem kamu!

Béreljen online pénztárgépet, és fizessen utólag!
Bejön, elvisz, 30 nap múlva fizet! A többi csak Önön múlik!

Költse inkább raktárkészletre pénzét, nekünk ráér 30 nap múlva fizetni! Ráadásul élettartam garanciát (Örök garanciát) kap bérelt pénztárgépére, sőt, az éves felülvizsgálatért sem kell fizetni! Na ez nem semmi, igaz?   

RÉSZLETEK

Pénztárgép árak csökkennek! Vegyen Ön is 1 Ft-ért pénztárgépet!

Ne vegyen, béreljen pénztárgépet!

Mellébeszélések helyett:
Kérdése van? Kattintson ide! vagy hívjon: 30/984 64 05

Használt olcsó pénztárgépek, erősen leharcolt állapotban, lejárt garanciával félár alatt, 50.000 Ft + ÁFA-ért

Olcsón szeretne pénztárgépet? Nem számít a külső? Nem fél az esetleges hibáktól?

Akkor ezeket a pénztárgépeket Önnek tartogatjuk. Joggal merülhet fel a kérdés, hogy a pénztárgép nem működik, és úgy értékesítjük, de ez nem így van! A pénztárgépek kifogástalan műszaki állapotban vannak, esztétikai hibák viszont bőségesen vannak rajtuk, garanciájuk lejárt, de ez az árukon is érzékelhető.

A pénztárgépek ára: 50.000 Ft + ÁFA / db, készlet 30-50 db.
Üzembehelyezési költésg: 10.000 Ft + ÁFA

A pénztárgépet névre írva adjuk át, illetve kizárólag személyes átvétel megoldható, futárszolgálattal nem tudjuk elküldeni a pénztárgépet a későbbi félreértések elkerülése érdekében!

Jönnön el, tekintse meg készletünket.

1093 Budapest, Közraktár utca 22.

BLACK FRIDAY 2017.11.17

Indul a kőkemény téli NAV-razzia Magyarországon: itt állnak lesben az ellenőrök még idén

2023.12.03

Decemberben az eddigi bejelentések alapján többek között az édesség- és ajándékárusok, fenyőfaárusok, piaci árusok, bevásárlóközpontok, játékboltok, szépségipari szolgáltatók kerülhetnek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal célkeresztjébe. A legtöbb ellenőrzést az adventi vásárokban árusító vállalkozásoknál tervezik. Az Adótraffipax oldal alapján az is tudható, hogy pontosan hol és mikor várhatók ellenőrzések. Mutatjuk, hogy hol bukkanhatnak fel jó eséllyel az ellenőrök még 2023-ban.

A NAV Pest Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai az év végéig a vásárokon, piaci kitelepüléseken az ünnepi (mikulás, advent, karácsony, szilveszter), szezonális termékek árusítóit ellenőrzik. A revizorok főként a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét és az online pénztárgéppel kapcsolatos szabályok betartását vizsgálják.

A NAV Észak-budapesti Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2023. december 31-ig az adventi vásárokon, kitelepüléseken, piacokon és bevásárlóközpontokban az ünnepekhez köthető szezonális terméket árusítókat, vendéglátókat és szolgáltatókat ellenőrzik. A revizorok a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét, valamint az online pénztárgéppel kapcsolatos szabályok betartását vizsgálják.

A NAV Dél-budapesti Adó- és Vámigazgatósága munkatársai 2023. december 31-ig továbbra is a használtautó kereskedőket ellenőrzik. A revizorok a bejelentési, bevallási kötelezettségek teljesítésére, valamint a különbözet szerinti adózási szabályok megfelelő alkalmazására fókuszálnak. Továbbá ellenőrzik a területen működő székhelyszolgáltatók, a székhelyszolgáltatókhoz átjelentkezők, valamint a székhelyszolgáltatást igénybe vevő vállalkozások adókötelezettségeinek teljesítését.

A NAV Kelet-budapesti Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2023. december 4. és 8. között ellenőrzik az édesség- és ajándékárusokat. A revizorok a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatottak bejelentését, valamint az online pénztárgépek használatát vizsgálják.

A NAV Bács-Kiskun Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai decemberben a kitelepüléseken, piacokon és a bevásárlóközpontokban, az ünnepekhez köthető szezonális termékek és népszerű ajándékok árusítóinál, vendéglátóknál és szolgáltatóknál ellenőriznek a vármegye egész területén. A revizorok a számla- és nyugtaadást, az alkalmazottak bejelentését és az online pénztárgépek használatának szabályszerűségét vizsgálják. Az adóellenőrök megjelenésére munkaidőn túl és hétvégén is számítani kell. A fentieken túl, az alábbi időpontokban és helyszíneken végeznek ellenőrzést a revizorok:

december 5. (kedd): Kecel,

december 7. (csütörtök): Szabadszállás,

december 11. (hétfő): Kiskőrös,

december 14. (csütörtök): Soltvadkert és Kiskunmajsa,

december 19. (kedd) Kiskunfélegyháza.

A NAV Békés Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2023. december 4. és 8. között a húsboltokban és hentesáruüzletekben végeznek próbavásárlást. A revizorok a foglalkoztatottak bejelentését, valamint az online pénztárgépek használatának szakszerűségét ellenőrzik. 2023. december 11. és 22. között a fenyőfa- és szaloncukorárusokat ellenőrzik, a nyugta- és számlaadást és a foglalkoztatottak bejelentését vizsgálják.

A NAV Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2023. december 4. és 7. között a vendéglátóhelyeken vizsgálják a nyugta- és számlaadást, valamint az alkalmazottak bejelentését. 2023. december 11. és 22. között pedig a nagyobb bevásárlóközpontoknál, piacokon adventi, ünnepi termékeket, karácsonyi ajándékokat, fenyőfákat árusítóknál ellenőrzik a nyugta- és számlaadást, továbbá a foglalkoztatottak bejelentését.

A NAV Győr-Moson-Sopron Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának még december 15-ig a szépségápolási, illetve a csapatépítő szolgáltatásokat kínáló vállalkozásokat ellenőrzik. A revizorok a nyugta- és számlaadást, valamint az alkalmazottak bejelentését is vizsgálják.

A NAV Fejér Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2023. december 4-én a Baracson működő vállalkozásoknál ellenőrzik a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépekkel kapcsolatos kötelezettségeket, a foglalkoztatottak bejelentését és az áruk eredetét.

A NAV Nógrád Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága 2023. december 4. és 8. között az alábbiak szerint tervez helyszíni ellenőrzéseket:

december 4. (hétfő)                    Salgótarjáni járás,

december 5. (kedd)                    Bátonyterenyei járás,

december 6. (szerda)                 Balassagyarmati járás,

december 7. (csütörtök)             Pásztói járás,

december 8. (péntek)                 Szécsényi járás.

A revizorok az alkalmazottak bejelentését, a forgalmazott áruk eredetét, a számla- és nyugtaadást, valamint az online pénztárgép használatának szabályszerűségét vizsgálják a játék- és ajándékboltokban. Az online pénztárgépekhez kapcsolódóan ellenőrzik továbbá a tényleges és a bizonylatolt készpénzkészlet egyezőségét, a napi nyitó pénzkészlet rögzítését és a pénztárgép éves felülvizsgálatának meglétét.

A NAV Somogy Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága a 49-51. héten az alábbi szolgáltatókat és kereskedőket ellenőrzi:

fenyőfaárusok,

édességgel és kézműves termékekkel kereskedők,

zöldség- gyümölcskereskedők,

hús - és halárusok.

A revizorok a kaposvári Nagypiacon és a vármegye piacain, valamint az adventi vásárokon is ellenőriznek. A vizsgálatok a vármegye teljes területét érintik. A nyugta- és számlaadást, a pénztárgépekkel kapcsolatos előírások betartását, a nyilvántartások vezetését, a forgalmazott áruk eredetét, valamint a foglalkoztatottak bejelentésének szabályszerűségét is vizsgálják a revizorok.

A NAV Tolna Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2023. decemberben az adventi vásárokon, kitelepüléseken, piacokon, bevásárló központokban és üzletekben az ünnepekhez köthető szezonális terméket árusítókat, vendéglátókat és a fenyőfaárusokat ellenőrzik. A revizorok vizsgálják a nyugta- és számlaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét, a jövedéki szabályok betartását és az árukészletek eredetét. Az ellenőrzések várható helyszínei:

2023.12.05. - Dunaföldvár

2023.12.06. - Szekszárd

2023.12.07. - Tamási

2023.12.12. - Bonyhád

2023.12.14. - Dombóvár

2023.12.19. - Paks

2023.12.21. - Szekszárd

A NAV Vas Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai december 24-ig a kitelepüléseken, piacokon, az adventi vásárokon az ünnepekhez köthető szezonális termékeket árusítókat, vendéglátókat és szolgáltatókat ellenőrzik. A revizorok a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét, valamint az online pénztárgéppel kapcsolatos szabályok betartását vizsgálják.

A NAV Zala Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2023. november 15. és december 31. között a szépségipari szolgáltatókat ellenőrzik. A revizorok a nyugta- és számlaadást, a nyilvántartások vezetését, valamint az alkalmazottak szabályszerű bejelentését vizsgálják. Továbbá november 25. és december 31. között azokat az adózókat vizsgálják, ahol az elmúlt három évben nem volt helyszíni ellenőrzés. Ezen túlmenően adventi vásárokon, kitelepüléseken, piacokon az ünnepekhez köthető szezonális termékek árusítói és számíthatnak ellenőrzésre. A revizorok a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét, valamint a pénztárgéppel kapcsolatos szabályok betartását vizsgálják.

A közzétett információk nem zárják ki, hogy máshol is lehetnek ellenőrzések az egész országban.


Forrás: penzcentrum.hu


Használt pénztárgépek érkeztek

Ön sem szeretne sokat invesztálni pénztárgépbe? Olcsó pénztárgépet keres? A mai nap nagy mennyiségű használt CashCube light pénztárgép érkezett hozzánk, melyet garanciával felújítva értékesítünk! A használt pénztárgép ára 80.000 Ft + ÁFA (bruttó 101.600 Ft).

Az ár nem tartalmazza a beüzemelési költséget, melynek összege 10.000 Ft + ÁFA (12.700 Ft)

Várjuk szíves megrendelésüket!

CashCube Light online pénztárgép 4 év garanciával!

Vásároljon CashCube light online pénztárgépet, és biztos lehet abban, hogy nem kell sokat költenie a jövőben a pénztárgépének javítására. Bizonyára hallott már róla, hogy az online pénztárgépek szervizelése nem olcsó. Most azonban hátradőlhet! Önnek négy évig nem kell szervizelésre költenie.

CashCube Light online pénztárgép

- 1 év garanciával: 109.900 Ft + ÁFA
- 2 év garanciával: 119.900 Ft + ÁFA 
- 3 év garanciával: 129.900 Ft + ÁFA 
- 4 év garanciával: 139.900 Ft + ÁFA

+ üzembehelyezési költség: 10.000 Ft + ÁFA

CashCube light pénztárgépek javítsa 24 órás határidővel!

Ön is hallotta, hogy sok pénztárgép javítása akár hónapokig is eltarthat? A pénztárgép javításának idejére több tízezer forintba kerül a nyugta költsége, ráadásul sok vásárló elfordul Öntől, mert a sorbaállást nem győzik kivárni! Ne dőljön be, ha a szerviz azt mondja, hogy a javítás hosszú idő! Minden szerződött partnerünknek vállaljuk Cashcube light pénztárgépek 24 órán belüli javítását! (kivéve beázott, összetört pénztárgépek)

+36 30 984 64 05

Átszemélyesíthető pénztárgép? Létezik!

Hosszú távra szerete pénztárgépet vásárolni? Ne kockáztasson, válassza a CashCube light, mini online pénztárgépet, ami először kapott engedélyt az új rendeletnek megfelelően, ezáltal bátran vásárolhatják Taxisok, Műkörmösök, Autószerelők, tehát a teljes kiterjesztett kör. Ha Ön az új pénztárgép használatra kiterjesztett körhöz tartozik kizárólag ez a pénztárgép jeleneg a megfelelő!

A CashCube Mini pénztárgép rendelkezik beépített GPS-el, így mozgó árusításra kizárólag ez a pénztárgép lesz megfelelő!

VIGYÁZZON!

2017.01.01.-től kizárólag új rendeletnek megfelelő pénztárgépet vásárolhat! Most akciós áron lehet az Öné! +36-30-984-64-05 vagy +36-1-704-00-00

Használt online pénztárgépek 70.000 Ft + ÁFA

Ha jó minőségű, felújított, keveset használt pénztárgépet szeretne tudjuk a megoldást! Válasszon használt pénztárgépeink közül, és akár 20 perc alatt az Öné lehet bármelyik raktáron lévő használt pénztárgépünk.

Kínált tipusok:
- Novatek-F pénztárgép
- CashCube Light pénztárgép
- Datecs DP-25 pénztárgép

A pénztárgép ára nem tartalmazza a beüzemelés költségét, ami 10.000 Ft + ÁFA.

Aktuális készletről érdeklődjön telefonon! +36 30 984 64 05

 


Legújabb pénztárgépes hírek

Indul a kőkemény téli NAV-razzia Magyarországon: itt állnak lesben az ellenőrök még idén

2023.12.03

Decemberben az eddigi bejelentések alapján többek között az édesség- és ajándékárusok, fenyőfaárusok, piaci árusok, bevásárlóközpontok, játékboltok, szépségipari szolgáltatók kerülhetnek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal célkeresztjébe. A legtöbb ellenőrzést az adventi vásárokban árusító vállalkozásoknál tervezik. Az Adótraffipax oldal alapján az is tudható, hogy pontosan hol és mikor várhatók ellenőrzések. Mutatjuk, hogy hol bukkanhatnak fel jó eséllyel az ellenőrök még 2023-ban.

A NAV Pest Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai az év végéig a vásárokon, piaci kitelepüléseken az ünnepi (mikulás, advent, karácsony, szilveszter), szezonális termékek árusítóit ellenőrzik. A revizorok főként a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét és az online pénztárgéppel kapcsolatos szabályok betartását vizsgálják.

A NAV Észak-budapesti Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2023. december 31-ig az adventi vásárokon, kitelepüléseken, piacokon és bevásárlóközpontokban az ünnepekhez köthető szezonális terméket árusítókat, vendéglátókat és szolgáltatókat ellenőrzik. A revizorok a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét, valamint az online pénztárgéppel kapcsolatos szabályok betartását vizsgálják.

A NAV Dél-budapesti Adó- és Vámigazgatósága munkatársai 2023. december 31-ig továbbra is a használtautó kereskedőket ellenőrzik. A revizorok a bejelentési, bevallási kötelezettségek teljesítésére, valamint a különbözet szerinti adózási szabályok megfelelő alkalmazására fókuszálnak. Továbbá ellenőrzik a területen működő székhelyszolgáltatók, a székhelyszolgáltatókhoz átjelentkezők, valamint a székhelyszolgáltatást igénybe vevő vállalkozások adókötelezettségeinek teljesítését.

A NAV Kelet-budapesti Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2023. december 4. és 8. között ellenőrzik az édesség- és ajándékárusokat. A revizorok a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatottak bejelentését, valamint az online pénztárgépek használatát vizsgálják.

A NAV Bács-Kiskun Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai decemberben a kitelepüléseken, piacokon és a bevásárlóközpontokban, az ünnepekhez köthető szezonális termékek és népszerű ajándékok árusítóinál, vendéglátóknál és szolgáltatóknál ellenőriznek a vármegye egész területén. A revizorok a számla- és nyugtaadást, az alkalmazottak bejelentését és az online pénztárgépek használatának szabályszerűségét vizsgálják. Az adóellenőrök megjelenésére munkaidőn túl és hétvégén is számítani kell. A fentieken túl, az alábbi időpontokban és helyszíneken végeznek ellenőrzést a revizorok:

december 5. (kedd): Kecel,

december 7. (csütörtök): Szabadszállás,

december 11. (hétfő): Kiskőrös,

december 14. (csütörtök): Soltvadkert és Kiskunmajsa,

december 19. (kedd) Kiskunfélegyháza.

A NAV Békés Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2023. december 4. és 8. között a húsboltokban és hentesáruüzletekben végeznek próbavásárlást. A revizorok a foglalkoztatottak bejelentését, valamint az online pénztárgépek használatának szakszerűségét ellenőrzik. 2023. december 11. és 22. között a fenyőfa- és szaloncukorárusokat ellenőrzik, a nyugta- és számlaadást és a foglalkoztatottak bejelentését vizsgálják.

A NAV Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2023. december 4. és 7. között a vendéglátóhelyeken vizsgálják a nyugta- és számlaadást, valamint az alkalmazottak bejelentését. 2023. december 11. és 22. között pedig a nagyobb bevásárlóközpontoknál, piacokon adventi, ünnepi termékeket, karácsonyi ajándékokat, fenyőfákat árusítóknál ellenőrzik a nyugta- és számlaadást, továbbá a foglalkoztatottak bejelentését.

A NAV Győr-Moson-Sopron Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának még december 15-ig a szépségápolási, illetve a csapatépítő szolgáltatásokat kínáló vállalkozásokat ellenőrzik. A revizorok a nyugta- és számlaadást, valamint az alkalmazottak bejelentését is vizsgálják.

A NAV Fejér Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2023. december 4-én a Baracson működő vállalkozásoknál ellenőrzik a nyugta- és számlaadást, az online pénztárgépekkel kapcsolatos kötelezettségeket, a foglalkoztatottak bejelentését és az áruk eredetét.

A NAV Nógrád Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága 2023. december 4. és 8. között az alábbiak szerint tervez helyszíni ellenőrzéseket:

december 4. (hétfő)                    Salgótarjáni járás,

december 5. (kedd)                    Bátonyterenyei járás,

december 6. (szerda)                 Balassagyarmati járás,

december 7. (csütörtök)             Pásztói járás,

december 8. (péntek)                 Szécsényi járás.

A revizorok az alkalmazottak bejelentését, a forgalmazott áruk eredetét, a számla- és nyugtaadást, valamint az online pénztárgép használatának szabályszerűségét vizsgálják a játék- és ajándékboltokban. Az online pénztárgépekhez kapcsolódóan ellenőrzik továbbá a tényleges és a bizonylatolt készpénzkészlet egyezőségét, a napi nyitó pénzkészlet rögzítését és a pénztárgép éves felülvizsgálatának meglétét.

A NAV Somogy Vármegyei Adó- és Vámigazgatósága a 49-51. héten az alábbi szolgáltatókat és kereskedőket ellenőrzi:

fenyőfaárusok,

édességgel és kézműves termékekkel kereskedők,

zöldség- gyümölcskereskedők,

hús - és halárusok.

A revizorok a kaposvári Nagypiacon és a vármegye piacain, valamint az adventi vásárokon is ellenőriznek. A vizsgálatok a vármegye teljes területét érintik. A nyugta- és számlaadást, a pénztárgépekkel kapcsolatos előírások betartását, a nyilvántartások vezetését, a forgalmazott áruk eredetét, valamint a foglalkoztatottak bejelentésének szabályszerűségét is vizsgálják a revizorok.

A NAV Tolna Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2023. decemberben az adventi vásárokon, kitelepüléseken, piacokon, bevásárló központokban és üzletekben az ünnepekhez köthető szezonális terméket árusítókat, vendéglátókat és a fenyőfaárusokat ellenőrzik. A revizorok vizsgálják a nyugta- és számlaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét, a jövedéki szabályok betartását és az árukészletek eredetét. Az ellenőrzések várható helyszínei:

2023.12.05. - Dunaföldvár

2023.12.06. - Szekszárd

2023.12.07. - Tamási

2023.12.12. - Bonyhád

2023.12.14. - Dombóvár

2023.12.19. - Paks

2023.12.21. - Szekszárd

A NAV Vas Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai december 24-ig a kitelepüléseken, piacokon, az adventi vásárokon az ünnepekhez köthető szezonális termékeket árusítókat, vendéglátókat és szolgáltatókat ellenőrzik. A revizorok a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét, valamint az online pénztárgéppel kapcsolatos szabályok betartását vizsgálják.

A NAV Zala Vármegyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai 2023. november 15. és december 31. között a szépségipari szolgáltatókat ellenőrzik. A revizorok a nyugta- és számlaadást, a nyilvántartások vezetését, valamint az alkalmazottak szabályszerű bejelentését vizsgálják. Továbbá november 25. és december 31. között azokat az adózókat vizsgálják, ahol az elmúlt három évben nem volt helyszíni ellenőrzés. Ezen túlmenően adventi vásárokon, kitelepüléseken, piacokon az ünnepekhez köthető szezonális termékek árusítói és számíthatnak ellenőrzésre. A revizorok a számla- és nyugtaadást, a foglalkoztatás szabályszerűségét, valamint a pénztárgéppel kapcsolatos szabályok betartását vizsgálják.

A közzétett információk nem zárják ki, hogy máshol is lehetnek ellenőrzések az egész országban.


Forrás: penzcentrum.hu


Legújabb pénztárgépes hírek

Januártól változik a napilapok forgalmának rögzítése az online pénztárgépeken

2023.11.08

2024. január 1-től a napilapok értékesítésekor a vételárban az áfa 0 százalék. Az online pénztárgépi bizonylatokat jövőre már ennek megfelelően kell kiállítani – figyelmeztet a NAV.

Ha a napilap eladásáról online pénztárgéppel állítanak ki nyugtát, egyszerűsített számlát vagy más bizonylatot, akkor az értékesítést a 0 százalékos áfamértékkel adózó termékek „E” jelű áfagyűjtőjéhez tartozó forgalmi gyűjtőbe kell rögzíteni.

Az online pénztárgépeken az értékesítéseket forgalmi gyűjtőkbe kell rögzíteni, amik az értékesítések áfagyűjtők szerinti, valamint termék- és szolgáltatáscsoportonkénti, elkülönített regisztrációját biztosítják. Az öt áfagyűjtőhöz egy pénztárgépen több forgalmi gyűjtő is tartozhat, ezek darabszáma, megnevezése pénztágéptípusonként, illetve egyedi beállításoktól függően eltérő lehet.

A pénztárgép üzemeltetője dönti el, hogy pénztárgépén melyik forgalmi gyűjtőt használja a napilapok értékesítésekor, de figyelnie kell arra, hogy az alkalmazott forgalmi gyűjtőnek az „E” jelű áfagyűjtőhöz kell tartoznia.

Mivel az áfagyűjtők és forgalmi gyűjtők kezelése minden pénztárgépen kötelező funkció, ezért az „E” áfagyűjtőhöz tartozó forgalmi gyűjtők használatához nem kell módosítani a pénztárgép szoftverét. A pénztárgép forgalmi gyűjtőinek működéséről, illetve azok egyedi beállításairól a pénztárgép felhasználói leírásából, valamint a pénztárgép forgalmazójánál, szervizénél lehet tájékozódni.

Forrás: Nemzeti Adó- és Vámhivatal, Ado.hu


 
+36 1 704 00 00
1093 Budapest, Közraktár utca 22
+36 1 704 00 00
info@penztargepnagyker.hu
1093 Budapest, Közraktár utca 22
2023-12-05 04:15
a mai nap Vilma napja van.
Kezdőoldal
Pénztárgép
Mérleg
Bérlés
Részlet
Kapcsolat
Hírek
HELP/SOS
Rendelés